Covid-19 test

Hurtig PCR test i Københavns lufthavn

Airport Doctor DK er stedet at gå hen, hvis du skal have en hurtig og pålidelig coronatest i Københavns Lufthavn. Vi er Danmarks førende indenfor COVID-19 test af rejsende med maskiner, der ellers kun findes på landets hospitaler.

Uanset reglerne for coronatest i de lande man rejser imellem, anbefaler vi, at man bliver testet, hvis der er den mindste tvivl om, at man kunne være smittet. På den måde undgår man bedst uheldige situationer i forhold til at smitte andre passagerer eller forretningspartnere i forbindelse med forretningsrejser. Sådan passer vi bedst på hinanden.

Coronapandemien er ikke overstået. Vi bør stadig tage ansvar som samfund og mennesker og tage hensyn til de mest skrøbelige iblandt os. Det gør vi ved at tage en Covid-19 test en gang imellem, holde fornuftig afstand og generelt handle med omtanke når vi er blandt mange mennesker.

Airport Doctor DK gør din coronatest så hurtig og gnidningsfri som muligt. Vi står for pålidelige PCR test i Københavns lufthavn med lynhurtige svar.

Vi har topprofessionelt udstyr til rådighed på klinikken og kan derfor gennemføre en fuldt ud anerkendt PCR test og få svar på kun 25-45 minutter, eller en traditionel RT-PCR på ca. to timer.

Covid-19 test med Fit to fly certifikat

Resultatet af din Covid-19 test bliver udskrevet på kopisikrede certifikater, der er globalt anerkendte som dokumentation. Som speciallægeklinik kan vi på den måde sikre, at du og dine medarbejdere er fit to fly uden corona hele vejen fra afgang til hjemkomst.

Find os i Københavns Lufthavn Kastrup, Terminal 2 overfor check-in 102 på 1. sal, lokale 66.

Bestil din konsultation her:
https://www.airportdoctor.dk/tidsbestilling/

Airport Doctor DK & Copenhagen Airport Medical Clinic
Safeguarding travellers