Verden åbner sig langsomt, men coronapandemien er ikke slut. Airport Doctor står fortsat klar til at teste medarbejdere fra de danske virksomheder, inden de skal ud for at repræsentere forretningen, ligesom vi tager imod deres udenlandske gæster.

Selvom coronapandemien ikke fylder meget i det danske samfund pt., så er sygdommen ikke forsvundet, og som efteråret og ikke mindst vinteren nærmer sig, vil der uden tvivl komme flere tilfælde herhjemme. Og navnlig er covid i høj grad stadig en udfordring i en lang række andre lande verden over.

Det er en situation, Danmark og ikke mindst dansk erhvervsliv skal forberede sig på.

Derfor sendte Airport Doctor i starten af august et brev direkte til hundredvis af danske virksomheder med interesser i udlandet, ikke mindst på de amerikanske og asiatiske markeder. Her gjorde vi opmærksom på, at klinikken stadig står klar med en hjælpende hånd og en hurtig test, når behovet er der.

For disse virksomheder er handlen og kontakten med udlandet således helt afgørende for, at driften hænger sammen. Og hvis der er én ting, coronapandemien har lært os, så er det, at man kan opnå mangt og meget gennem online dialog, men det fysiske møde har stadig sin plads.

Det gælder ikke mindst, når virksomheden skal vise deres produkter frem, installere et anlæg, tilse produktionen af vigtige varer eller underskrive en stor kontrakt. Det kræver, at nøglemedarbejdere kan rejse trygt og sikkert afsted, og komme lige så trygt og sikkert hjem igen.

Her er Airport Doctor virksomhedernes garanti for en hurtig, pålidelig og ikke mindst fuldt ud anerkendt coronatest, som fortsat er et nødvendigt adgangskort til en stribe nationer på kloden. Med vores topprofessionelle udstyr kan vi gennemføre en PCR-test og få svar på kun 25-45 minutter. Svaret bliver udskrevet på kopisikrede certifikater, der er globalt anerkendte som dokumentation.

Airport Doctors unikke ydelser – vi er den eneste klinik i Danmark, der må indsamle begge PCR-test på samme dag og tid – er med andre ord virksomhedernes sikkerhed for at kunne opretholde kontakten med essentielle udenlandske markeder.

Eksempelvis samarbejder Airport Doctor med SAS og Air China om at teste passagerer til og fra Kina, og har foretaget cirka 300.000 PCR-tests ved udgangen af juli måned. Og med en døgnåben klinik efter aftale er vi altid klar til at tage imod rejsende med behov for Danmarks hurtigste PCR-test.

I dette blogindlæg gennemgår vi de restriktioner, de danske virksomheder konkret bør forholde sig til i den kommende tid.