Adskillige tusinder af borgere fra Sydsverige og Nordtyskland har Københavns Lufthavn som deres nærmeste hub for transit til Kina. Dermed er Airport Doctor stedet for dem, når de har brug for en hurtig og sikker PCR-test, inden rejsen går østpå.

Danmarks vigtigste knudepunkt

Københavns Lufthavn er Danmarks vigtigste knudepunkt for international flytrafik. Passagertallene nærmer sig efterhånden niveauet fra før, coronapandemien ramte. Som vi ofte har understreget her på bloggen, så er Covid-19 dog ikke overstået. Det er tværtimod stadig en faktor, man bør forholde sig til.

Det gælder for de millioner af danske rejsende, der udgør størstedelen af lufthavnens brugere over året. Det gælder dog også indbyggere fra vores nærmeste nabolande. For hundredtusindvis af såvel erhvervs- som turistrejsende fra det sydlige Sverige og det nordlige Tyskland er Københavns Lufthavn nemlig også deres nærmeste hub, og ikke mindst lufthavn, de skal igennem ved rejser til Kina.

Airport Doctor leverer sikker og hurtig PCR-test

Derfor er vi hos Airport Doctor også deres letteste vej til en hurtig og sikker PCR-test. Derefter kan turen gå mod verdens mest befolkede land uden bekymringer. Kina har således for nylig justeret indrejserestriktionerne for tyske og svenske statsborgere. Kravet lyder nu på en PCR-test taget inden for 48 timer inden afgang til det kinesiske fastland.

Passagerer i transit kan få taget denne test enten i deres startland eller i eksempelvis Københavns Lufthavn. I sådanne tilfælde anbefaler den kinesiske ambassade i Tyskland, at man planlægger en mellemlanding på mindst ni timer i Danmark. Så har man ordentlig tid til at få lavet testen og udarbejdet dokumentation.

De krav er vi naturligvis klar til at indfri hos Airport Doctor. Vores højt specialiserede testudstyr kan levere en hurtig og sikker pcr-test med resultater på ned til omkring 25 minutter. Resultaterne bliver printet på globalt anerkendte certifikater.

Generelt er kravene lige nu få mange steder i verden, men ikke desto mindre er det stadig sund fornuft at få taget en hurtig pcr-test. Især hvis man skal afsted til nogle af de områder i eksempelvis Asien, hvor indrejsereglerne kan ændre sig med nærmest dags varsel.

Vi er klar til at tage imod gæster fra både den svenske side af Øresund og fra hele Nordtyskland – fra Hamborgregionen i vest til Rostock i øst.