Airport Doctor DK er blevet udvalgt til at udføre COVID-19 test for rejsende til Kina.

Som en af verdens første speciallægeklinikker, beliggende i Kastrup Lufthavn, testede vi passagerer for COVID-19. En samlet indsats for at holde gang i Copenhagen Airports A/S Kastrup afdeling, erhvervslivet og diplomatiet. Denne indsats har nu båret frugt, og vi takker for anerkendelsen.

Begrundelsen for udvælgelse var blandt andet, vores langvarige erfaring inden for passagertestning, fokus på patientsikkerhed, høje kvalitet, stærke samarbejdspartnere, sikkerhedsgodkendte COVID-19 certifikater og den store indsats for den rejsendes og modtagerlandets sikkerhed.

Vi glæder os til fortsat at kunne servicere Copenhagen Airports A/S Kastrup, SAS – Scandinavian Airlines og Air China på et fortsat højt niveau. Husk, at I altid kan læse de nyeste gældende rejseregler inde på Udenrigsministeriet og Denmark in China.

Specielt tak til Roche Diagnostics Danmark, Bosch Healthcare Solutions GmbH, PerkinElmer, Inc., Bio-Rad Laboratories, Siemens Healthineers, Dahua Technology CEE & Nordic, DESKO GmbH og EG A/S.

Til sidst og ikke mindst – tak til Sundhedsstyrelsen, Statens Serum Institut og Styrelsen for Patientsikkerhed for al jeres kyndige vejledning gennem det sidste år.