PCR-test på 30-39 minutter er nu en mulighed hos Airport Doctor DK i Københavns Lufthavn Kastrup.

Efter 30 minutter kan et positivt resultat konkluderes og efter 39 minutter et negativt.

»Airport Doctor DK har fra starten af epidemien været frontrunner, når det gælder testning af flypassagerer. Som en af de første lufthavnsklinikker i verden etablerede vi et PCR og antistof-testsystem samt et Business Center for erhvervsrejsende. Med denne nye satsning holder vi fast i vores udgangspunkt for dette projekt – nemlig at hjælpe det danske erhvervsliv,« siger CEO Behroz Firoozfard.

»Dette er et tilbud til virksomheder, hvor det at rejse er en vigtig og tvingende forretningsmæssig nødvendighed, og som derfor vælges gennemført med respekt for de gældende vejledninger og kyndige anbefalinger«.

Airport Doctor DK har gennem det sidste år arbejdet tæt sammen med danske og udenlandske virksomheder, myndigheder samt organisationer omkring sikkerheden for den enkelte erhvervsrejsende.

»Vores fortsatte udvikling som leder på området har ikke kunnet lade sig gøre uden vores stærke samarbejdspartnere på machinery-området. Forskellige behov har krævet forskellige og agile løsninger fra vores side, og vi har leveret hver gang«.

»Som eksempel har målet om at få de rejsende sikkert til Kina med SAS og Air China de sidste par måneder vist os, at vi er stærke nok til at kunne samarbejde med de største selskaber inden for rejseindustrien. Jeg kan også afsløre, at nye partnerskaber af samme kaliber er i støbeskeen«.